Yeniden Refah Partisi'nin Samsun Büyükşehir Adayı Adem Güney: "Şehir Yap-Boz Tahtasına Döndü"

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, İlkadım'daki bir iftar buluşmasında, şehrin trafik ve yönetim sorunlarına dikkat çekti. Güney, şehirdeki akıllı trafik sisteminin başarısız olduğunu ve muhtarların daha fazla değer görmesi gerektiğini vurguladı.

Yeniden Refah Partisi'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Adem Güney, İlkadım'daki muhtarlarla iftar buluşmasında Samsun'un mevcut sorunlarına dikkat çekti. "Samsun yap-boz tahtasına döndü" diyen Güney, şehrin trafik ve planlama sorunlarının yanı sıra, muhtarların ötekileştirilmesine ve şehir yönetimindeki yanlış yatırım kararlarına eleştiriler getirdi.

Adem Güney, İlkadım esnafını da ziyaret ederek, onların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Yeniden Refah Partisi'nin seçimlerde başarıyla çıkacağını belirten Güney, muhtarların belediye yönetiminde daha etkin bir rol alması gerektiğini vurguladı. "Muhtarlar belediye başkanının sağ kolu olmalı" diyerek, muhtarların mahallelerindeki sorunları en iyi bilen kişiler olduğunu ve bu nedenle belediye ile muhtarların yakın iş birliği içinde olması gerektiğini ifade etti.

Güney ayrıca, Samsun'da yapılan akıllı trafik yönetim sistemi ve golf sahası gibi projelerin şehrin kaynaklarını israf ettiğini ve bu tür yanlış yatırımların vatandaşın aleyhine olduğunu eleştirdi. Yeniden Refah Partisi'nin belediye yönetiminde kaynakların daha etkin ve doğru kullanılacağını belirterek, şehrin ihtiyaçlarına uygun, hesaplı ve şeffaf bir yönetim anlayışı vaat etti.

yeniden refah partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı adem güney İlkadım samsun haber samsun