Yeniden Refah Partisi'nin Samsun Büyükşehir Adayı Adem Güney Tekkeköylülerle Buluştu

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, samimi sözleri ve büyük hedefleriyle sahnede! Güney, Samsun'u herkesin mutlu olduğu bir şehir yapacaklarını vaat ediyor.

Yeniden Refah Partisi'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, 31 Mart seçimlerinde önemli bir başarıya imza atacaklarını vurguladı. Güney, Samsun'un her kesimini kucaklayacak ve mutluluğu herkes için sağlayacak bir Samsun inşa edeceklerini ifade etti.

Tekkeköy ilçesinde düzenlenen Seçim Koordinasyon Merkezi ve toplu açılış törenine katılan Güney, binlerce kişinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Türk bayrakları ve parti flamalarıyla donatılan alanda konuşan Güney, Tekkeköy'de tarih yazacaklarını belirterek, halkın ve ilçenin destekçisi olacaklarını dile getirdi.

Güney, Samsun'un her bölgesinde partilerinin güçlü bir şekilde hissedildiğini ve 31 Mart akşamı sandıkları patlatacaklarını ifade etti. Ayrıca, "ahlaklı belediyecilik" dönemini başlatacaklarını vurguladı.

Milletin artık kime oy vereceğini net bir şekilde belirlediğini belirten Güney, Yeniden Refah Partisi olarak milletin dertleriyle dertleneceklerini ve Samsun'u sosyal belediyecilik anlayışıyla tanıştıracaklarını söyledi. Güney, 31 Mart tarihinde milletin desteğiyle tarih yazacaklarını ifade etti.

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney samsun haber samsun tekkeköy ahlaklı belediyecilik Hasan Togar