Adım Adım Şampiyonluğa

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, kritik maç olarak nitelendirilen Kastamonu engelini de dört farklı galibiyetle aşarak, şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyüşünü sürdürdü.

RÖVANŞI KAZANMIŞ OLDU
BAL’da 16. hafta karşılaşmaları geride kalırken liderlik koltuğunda bulunan Çarşambaspor, kritik Kastamonu İl Özel İdarespor maçını da kayıpsız atlattı. Kendi taraftarı önünde konuk ettiği rakibini dört golle geçen Yeşil-Beyazlı ekip şampiyonluk yolunda bir engeli daha atlatmış oldu. Deplasmanda oynadığı ilk maçta rakibine mağlup olan ve 16 haftada tek mağlubiyetini Kastamonu’dan alan Çarşambaspor, rövanşı da kazanmış oldu. 

İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI
Diğer temsilcimiz Atakum Belediyespor, ikinci devrenin ilk deplasman maçında Merzifonspor’la karşılaştı. Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin de izlediği müsabakadan Turuncu-Mavili ekip 2-1’lik skorla mağlup ayrılarak ikinci devrenin ilk yenilgisini almış oldu. Diğer temsilcimiz Ladik Belediyespor’un evinde 1074 Çankırıspor’u konuk edeceği mücadele ise yoğun kar yağışından dolayı ileri bir tarihe ertelendi.