Afetzedelerle Gönül Köprüsü

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ın eşi Yasemin Togar ve beraberindeki heyet, depremin büyük yıkımlara neden olduğu Kahramanmaraş, Malatya ve Adıyaman'da çadır ve konteyner kentlerde konaklayan afetzede ailelerle gönül köprüsü kurdu

6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli 11 kenti etkileyen ve büyük yıkımlara neden olan depremler sonrası bölgede kurulan çadır ve konteyner kentlere yerleşen afetzedeler, hayatın normalleşmesi döneminde yaşam mücadelesi veriyor. Deprem bölgesinde afetzedelerin tüm ihtiyaçları karşılanıyor.

3 KENTTE GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU

Tekkeköy Belediye Başkanı HasanTogar'ın eşi Yasemin Togar, önceki dönem AK Parti Tekkeköy Kadın Kolları Başkanı Fatma Haliloğlu, Sosyal Hizmetler Müdürü Nigar Kapucu ve beraberindeki heyet, yüzyılın en büyük afetine maruz kalan Kahramanmaraş, Malatya ve Adıyaman'daki afetzede aileleri ziyaret etti. Üç gün boyunca bölgede kalarak gönül köprüsü kuran heyet, ailelere toplanan yardımları teslim etti, özellikle çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Tekkeköy Belediye Başkanı HasanTogar, "Yaralarımızı hep birlikte sarmak için yardımlarımızı ve çeşitli faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Rabbim aziz milletimizi her türlü afetlerden muhafaza eylesin" dedi.

Selçuk KAYA