Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 45 Bilişim Personeli Alacak

TAKİP ET

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkez teşkilatında çalıştırmak üzere 45 sözleşmeli bilişim personeli alacak. Üç üniversite de çeşitli akademik pozisyonlara 9 akademisyen alacak.

Bakanlık tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, bilişim personeli alımları arasında yazılım mimarları, veri uzmanları, sistem uzmanları ve siber güvenlik uzmanları gibi çeşitli pozisyonlar bulunuyor. Başvurular, 24 Nisan ile 10 Mayıs tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılacak.

Ayrıca, Ankara Bilim Üniversitesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi de çeşitli akademik pozisyonlara personel alacak. Başvurular ve detaylı bilgiler, ilgili üniversitelerin internet siteleri üzerinden yapılabilir.

Bu alımlarla, kamu sektöründe bilişim alanında istihdam edilecek personel sayısı artarken, üniversiteler de akademik kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 45 Bilişim Personeli Alacak resmi gazete Ankara Bilim Üniversitesi TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Bahçeşehir Üniversitesi kamu sektöründe bilişim alanı istihdam personel alımı samsun haber gündem haber