AJet, Yurt Dışı Uçuşlarında "1 Dolar ve 1 Avroya İndirimli Bilet" Kampanyası Başlattı

TAKİP ET

THY'nin yeni markası AJet, 22-24 Mart tarihleri arasında yapılacak alımlarda, 31 Mart-31 Mayıs tarihleri arasındaki yurt dışı uçuşlar için "1 dolar ve 1 avroya indirimli bilet" kampanyası başlattı.

Türk Hava Yolları'nın yeni markası AJet, 31 Mart ile 31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek yurt dışı uçuşları için cazip bir kampanya başlattı. 22-24 Mart tarihleri arasında yapılan alımlarda geçerli olan kampanya kapsamında, Türkiye'den yurt dışına uçuşlarda biletler 1 dolardan, yurt dışından Türkiye'ye uçuşlarda ise 1 avrodan başlayacak. Vergiler ve harçlar kampanya kapsamında hariç tutulacak.

Kampanya, Türkiye çıkışlı ve yurt dışı varışlı (KKTC hariç) ile yurt dışı çıkışlı ve Türkiye varışlı direkt uçuşları içerecek şekilde tasarlandı. 22-24 Mart tarihleri arasında alınacak biletlerle, 31 Mart ile 31 Mayıs tarihleri arasında seyahat edilebilecek.

Toplamda 50 bin koltuk kontenjanına sahip olan kampanya, yolculara firmanın sefer düzenlediği birçok noktaya uçuş yapma fırsatı sunacak. Detaylı bilgiye ulaşmak için yolcular, "https://ajet.com/tr/medya/basin-ve-duyurular/ajet-ile-1-usd-eur-arti-vergilerden-baslayan-firsatlar" linkini ziyaret edebilirler.

Türk Hava Yolları Ajet yurt dışı uçuşları 1 dolar ve 1 avroya indirimli bilet kampanya uçak yolculuğu samsunhaber haber