AK Parti, aday adaylarını tanıttı

TAKİP ET

AK Parti Samsun İl Teşkilatı, Samsun'dan milletvekili aday adayı olan 93 kişiyi düzenlediği toplantı ile tanıttı.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Tanıtım Toplantısı, Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonda yapıldı. 

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Samsun İl Başkanvekili Mehmet Köse, “AK Partimiz ve Cumhur İttifakı 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin galibi olacak ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da ilk turda ve açık ara seçilerek görevine devam edecektir. Milletimizin partimize olan güven ve teveccühünün bir tezahürü olarak 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan TBMM 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde partimize yoğun bir şekilde milletvekili aday adayı müracaatı gerçekleşmiştir. Her biri saygıdeğer meslek ve kariyere sahip, STK ve iş dünyasından, akademi ve kamu yönetimlerinden aralarında gençlerimizin ve kadınlarımızın da yer aldığı 93 partilimiz sona eren başvuru süresi içinde AFAD’a yaptıkları bağış ile partimize gelerek milletvekili aday adayı kayıtlarını tamamlamışlardır” dedi. 


 
'HAYIRLI OLSUN'

Daha sonra konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, “ Sizleri kutluyorum. Adaylık sayısı belli. Aday olunsun veya olunmasın bunu kardeş ve hak bilip, bunda rahmet ve güzellik görüp yola revan olmaya hazırsınız. Aday olan veya olamayan tüm partililerimize hayırlı olsun” diye konuştu. 

Konuşmaların ardından Samsun’dan milletvekili aday adayı başvurusunda bulunan 93 kişinin adları tek tek okunarak tanıtıldı. Toplantı toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu. 


  
ADAYLARIN İSİMLERİ 

AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı listesi şu şekilde oluştu;

"Abdülkadir Yazıcı-Ticaret, Abdullah Karamahmut- İnşaat Mühendisi, Abdullah Şahinoğlu-Avukat, Adem Bektaş-Mimar, Adem Taflan-Siyaset Bilimci, Adem Vural-İnşaat Teknikeri, Ahmet Dağdeviren-Eğitimci, Ali Akyüz-Avukat, Ali Özkan Öztürk-Özel Sektör Yönetici, Arslan Narin-Özel Sektör Yönetici, Arzu Şenkan-Sosyal Hizmet Uzmanı, Ayşe Soycan Bağ-Serbest Muhasebeci, Barış Katipoğlu-İnşaat Mühendisi, Behram Bal-Aşçıbaşı, Bekir Keleş-Kamu Yönetici, Burhan Ersoy-Kamu-Yönetici, Bülent Albayrak-Eğitimci, Barış Katipoğlu-İnşaat Mühendisi, Bülent Üstündağ-Jeoloji Mühendisi, Cafer Ayaz-Yönetici, Cemal Musaoğlu-İnşaat Mühendisi, Cihan Akgül-Ekonomist, Emrah Baştan-Ticaret, Enes Koç-Bilgisayar programcısı, Ersan Aksu-Avukat, Fatih Duman Aşçı Yardımcısı, Fatma Doydu Aksu-Avukat, Fazlı Arabacı-Öğretim Üyesi, Gülahmet Altundal-işçi, Hacer Aktürk-Yönetici, Havva Şen Saygın-Avukat, Haydar Zorlu-polis memuru, Hüseyin Batuhan Erkan-yönetici, İlker Kuğu-Elektronik Mühendisi, İlyas Sarıcaoğlu-Eğitimci, İrfan Şenocak-İşletmeci, Kaan Gündüz-Öğretim Üyesi, Kadir Kayan-işletmeci, Kamuran Özden-Kamu Yönetici, Kemal Kahveci-Avukat, Kenan Candan-Mali Müşavir, Kerim Taşkıran-Kamu Yönetici, Kevser Kılımç-Diş Hekimi, Klay Atav-Gazeteci, Kudret Aydoğan-Elektronik Teknisyeni, Mehmet Teyyare-Mali Müşavir, Methi Susuz-Dış Ticaret Uzmanı, Melike Karaçor-Gazeteci, Meral Kıvırcı-Halkla İlişkiler Uzmanı, Mert Can Çelebi Metin Yazarı, Muhammet Mustafa Kanat-Sosyolog, Muhammet Emin Albayrak-Kamu Yönetici, Muhammet Üstün-Kamu Yönetici, Muradiye Ergin-Gazeteci, Murat İkiz-Avukat, Murat Pazan-Özel Sektör Yönetici, Mustafa Albayrak-Jeoloji Mühendisi, Mustafa Özcan-Mali Müşavir, Mustafa Seven-Hekim, Mücahit Yılmaz- Avukat, Nazif Bilgin-Kamu Yönetici, Necati Alkan-İnşaat Mühendisi, Nuray Albayrak-Avukat, Nuretti Köseoğlu-Mali Müşavir, Nurettin Sancak-Lojistik Uzmanı, Orhan Kul-Özel Sektör Yönetici, Osman Tural-Kamu Yönetici, Osman Yılmaz- Yönetici, Ömer Çapoğlu-İşletmeci, Ömer Naci Yılmaz-Kamu Yönetici, Rabia Bay Keser-Yönetici, Ramazan Yıldırım, Recep Tayyip Erdoğan-öğrenci, Saffet Akcin-E.Subay, Sefer Almacı-yönetici, Sema Güneş- proje yöneticisi, Serhat Erail-Öğretim Üyesi, Serkan Özkan-Bilgisayar Mühendisi, Seyhan Karaoğlan-Emlak Danışmanı, Seyyit Ahmet Seven-İnşaat Mühendisi, Sultan Seyhan-Kamu yönetici, Süleyman Kaldırım-Ziraat Mühendisi, Talha Dağ, Bilgisayar Mühendisi, Tuncay Yurduseven, Tülin Tiftik-Halkla İlişkiler Uzmanı, Veysel Alperen Keskin-İşletmeci, Yasemin Turan-İletişim tasarımı uzmanı, Yaşar Baş-Avukat, Yılmaz Hocaoğlu-Avukat, Yılmaz Özdemir-Avukat İHA