AK Parti Atakum Adayı Özlem Maraş: "Atakumlular bize güveniyor"

TAKİP ET

AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş, 31 Mart'ta sandıktan çıkacak güvenle birlikte Atakum'u hak ettiği hizmet anlayışıyla buluşturacaklarını belirtti.

Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş, İYİ Parti Atakum Belediye Meclis Üyesi Adayı Ahmet Sait Uslu ve beraberindeki 45 kişiye AK Parti rozeti taktı. Daha sonra gençlerle buluşan Özlem Maraş, kitap kafede samimiyetin bol olduğu sohbet gerçekleştirdi.

1965 Samsunspor Derneği'ni ziyaretinde ise Kırmızı-Beyazlı taraftarların istekleri üzerine konuşan Maraş, "Samsunspor'umuzun ve taraftarlarımızın, her zaman yanında olmaya devam edeceğiz" mesajını verdi.

ATAKUM'UN TEK ÇÖZÜMÜ AK PARTİ KADROLARIDIR

"Bizlere duyulan güven karşısında Atakum'u daha yaşanabilir, daha güzel bir ilçe haline getireceğiz" diyen AK Parti Atakum Adayı Özlem Maraş, Atakum'un bir 5 yıl daha kaybetme lüksü olmadığını belirtti.
"Atakum'un tek çözümü AK Parti kadrolarıdır" diyen Özlem Maraş, Atakum için çok çalışacaklarını ve Atakum’u hak ettiği hizmet anlayışıyla buluşturacaklarını belirterek, Atakum'un 5 yıl değil en az 50 yılını projelendirdiklerini, Atakum geleceğini Atakumlularla birlikte inşa edeceklerini belirtti. 

Samsun Samsun Haber Atakum Özlem Maraş AK Parti