AK Parti Atakum Adayı Özlem Maraş'ın SKM açılışı mitinge dönüştü

TAKİP ET

AK Parti Atakum Belediyesi Başkan Adayı Mimar Özlem Maraş'ın SKM'si görkemli açılış töreni ile hizmete açıldı. Açılış adeta mitinge dönüştü.

Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkanı Mimar Özlem Maraş, seçim çalışmalarını son sürat sürdürüyor. Maraş'ın Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan ve adaylık çalışmaları başladığı günden itibaren kullanılan Seçim Koordinasyon Merkezi'ne (SKM) ilave olarak Cağaloğlu Bulvarı üzerinde bulunan ikinci SKM'sinin açılışı, muhteşem görüntülere sahne oldu. 

'BİZ DERSİMİZE İYİ ÇALIŞTIK'

Önceki Dönem Ticaret Bakanı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş'un da katılımıyla gerçekleşen SKM açılışında, Atakum'un bütün sorunlarına vakıf olduklarını ve Atakum'un bütün ihtiyaçlarını kapsayan bir çalışma hazırladıklarını ifade eden Özlem Maraş, "Bizim çıkışımız, adaylığımız sıradan bir adaylık süreci değildi, hiç öyle olmadı. Biz yaklaşık üç aydır dersimize çalışıyoruz.

Atakum'da hemen her kesimden birçok kişi ile görüştük, akademisyen hocalarımızla oturup sorunları ve çözüm yollarını masaya yatırdık. Bir yandan rutin seçim çalışmalarımızı gerçekleştirirken diğer yandan uykumuzdan feragat ettik, dersimize daha da çok çalıştık. Bugünlere böyle geldik. Bugün de Atakumluların fikirleriyle destek verdiği proje tanıtmımızı gerçekleştirdik. Çok muhteşem bir lansman oldu. Ben tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum. Atakum'u 'Gerçek Belediyecilik' ile buluşturacağız demiştik. Gerçek Belediyecilik işte bu. Önce dersine iyi çalışacaksın. Sonrası; 1 Nisan'da bambaşka bir güne uyanacağız. Hazırız, kararlıyız "dedi. 

Samsun Samsun Haber Özlem Maraş Atakum AK Parti SKM