AK Parti Atakum Adayı Özlem Maraş: "Kamu yararını esas alacağız"

TAKİP ET

AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş, proje lansmanında açıkladıkları belediyecilik anlayışına dikkat çekerek, kamu yararını esas alacaklarını, halkın memnuniyeti olacağını söyledi.

Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş, Samsun Müze açılışına katıldı. Yerel Yönetim Vizyonu'nu açıklayan Maraş, 21'nci yüzyılın çağdaş kent yapılanmasına uygun yönetim modeliyle Atakum kentini dizayn edeceklerini söyledi.

Özlem Maraş,  "Atakum’da katılımcılık, şeffaflık ve hesap verilebilirlik yönetimi esas alacağız. Atakumluların her konuda söz sahibi olduğu, ortak akılla hazırlanan projeler geliştirerek, halkın sadece beklenti iletme aşamasında değil, izleme ve değerlendirme aşamasında da yer almalarını sağlayacağız" dedi. Aynı zamanda belediye gelirlerinin nasıl kullanıldığı konusunda şeffaf olacaklarını sözlerine ekledi.

GÜLER YÜZLÜ VE ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET

AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş,  şöyle devam etti; "Kadın, çocuk, yaşlı ve engelli vatandaşlarımız belediyenin desteğinde ve güvencesinde olacak. Hizmet eksiği olan yerlere yerel yönetim imkanları sunularak,  ihtiyaç sahibine kucak açan belediye anlayışını hakim kılacağız. Kamunun kaynaklarının bir kuruşu bile boşa harcanmayacak şekilde vatandaş odaklı, dürüst, güvenilir ve adil olacağız. Vatandaşa güler yüzlü hizmet verilecek,  sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağız"

Özlem Maraş, "Aynı zamanda çevreyi korumayı ve güzelleştirmeyi ön planda tutan, toplumsal refah payı yüksek, kadınların, çocukların 24 saat güvende hissettikleri, barış ve huzurlu şehir olmayı, eser ve hizmet belediyeciliğinin öne çıktığı kent olacağız" sözlerini kaydetti.