AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş: "Atakum'da kadınların dayanışması olacak"

TAKİP ET

AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş, Güneş Kadınları ve Kadın Meclisi projesinden söz ederek, "Kadın istihdamını her zaman destekleyeceğiz" dedi. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum'da yerel seçim çalışmalarına katıldı.

Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş'ın Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret eden Yılmaz, daha sonra esnaf ve muhtarlarla sohbet etti.
AK Parti Adayı Özlem Maraş, girişimci kadınlara istihdam ve ekonomik katkı sunmayı amaçlayan Güneş Kadınlar Projesi'nden söz etti.

KADINLARIMIZI TEŞVİK EDECEĞİZ

Kırsalda yaşayan kadınların bilgi, beceri ve yetkinliklerinin geliştirilmesini destekleyeceğini belirten Özlem Maraş, "Kadınlarımızın iş dünyasında daha aktif rol almasını sağlayarak, istihdama ve ev ekonomisine katkıda bulunmalarına destek olacağız. Kadınlarımızın el emeği ürünleriyle üretimde daha fazla yer almalarını teşvik edeceğiz. Kadın girişimcilerin ürettikleri ürünleri pazarlamada destek sağlayarak, onların işlerini büyütmelerine yardımcı olacağız. Atakum, kadınların yeteneklerini sergileyebilecekleri bir platform olacak" dedi.

KADIN MECLİSİ OLUŞTURACAĞIZ

Özlem Maraş, "Atakumlu kadınların temsiliyetini arttırmak ve yönetimde daha fazla söz hakkı sahibi olmalarını sağlamak için Kadın Meclisi oluşturacağız. Bu proje kadınların potansiyelini ortaya çıkararak güçlenmesi sağlayacak" diye konuştu.

Samsun Samsun haber AK Parti Atakum Özlem Maraş Kadın İstihdam