AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş: "Mesele sadece başkan değişikliğiyle çözülmez"

TAKİP ET

AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş, "Aday değişince mesele bitiyormuş gibi, zihniyetleri farklıymış gibi Atakum'u Atakumluyu kandırabileceklerini zannettiler. Ama Atakumlu hemşehrilerimiz bu numaraları yutmaz "dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse'nin katılımıyla esnaf ziyareti yaparak, vatandaşlarla sohbet eden AK Parti Atakum Belediyesi Başkan Adayı Özlem Maraş, CHP'li Atakum Belediye Başkanı ve adayına yüklendi. 

KİM DOĞRU İSİM İSE O YÖNETSİN

Maraş, "Kemal Kılıçdaroğlu zihniyeti ile yerine gelen Özgür Özel zihniyeti nasıl benzerlik gösteriyorsa; Cemil Deveci zihniyeti ile şimdi onun yerine aday gösterilen arkadaşın zihniyeti de tıpatıp aynı. Ne sıkıntı yaşadılarsa ters düştüler ya da düşmüş gibi gösterdiler. Gerçekten güzel strateji. Gerçekten güzel bir taktik planlama yaptılar akıllarınca. Aday değişince mesele bitiyormuş gibi, zihniyetleri farklıymış gibi Atakum’u Atakumluyu kandırabileceklerini zannettiler. Ama Atakumlu hemşehrilerimiz bu numaraları yutmaz. Bu zihniyet, belediye kaynaklarını israf ederek, har vurup harman savurarak bugün belediyeyi personel maaşını ödeyemez hale getirmiştir. Bizim de karşı çıktığımız tam olarak budur. Başarısızlıklarını bir takım klişe sözlerle örtbas etmeye çalışan zihniyeti kabul etmiyoruz, reddediyoruz. Hangi siyasi partiye ya da fikre mensup olursa olsun, kim gelip doğru yönetecekse o yönetsin" ifadelerini kullandı.

atakum samsun haber özlem maraş ak parti siyaset yerel seçim