AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş'tan gövde gösterisi

TAKİP ET

Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş, "Büyük Atakum Buluşması"nda Atakumlu hemşehrilerine seslendi. Maraş, "Siz değerli Atakumlulardan, Atakum'u güçlendirmek için beş yıl yetki istiyoruz" dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş, seçim kampanyasını coşkulu mitinglerle devam ettiriyor.  Bu kapsamda Atakum Türkiş Cami yanında 'Büyük Atakum Buluşması' adıyla bir etkinlik düzenleyen Maraş, önce Atakumlu hemşehrileri ile bir araya geldi, onlarla kucaklaştı ve sonrasında onlara hitap etti. 

YATIRIMLAR GELECEK 

Ardından iftar programı kapsamında iftarını coşkulu kalabalık ile birlikte açtı. Maraş, "Bakın en başta yine şöyle diyorduk. Atakum 5 yıl maalesef kaybetti ama bunu telafi edecek. Bu geçen beş yılda elde edilemeyen tüm kazanımları telafi edeceğiz. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla tüm Türkiye'de gerçekleşen büyümeden, gelişmeden, yatırımlardan Atakum'a düşen payı fazlasıyla alacağız ve Atakum'a kazandıracağız. Buna söz veriyoruz "dedi. 

'VİZYON PROJELER HAZIR' 

AK Parti Atakum Belediyesi Başkan Adayı Özlem Maraş şöyle devam etti; "Atakum, geçmiş beş yıldaki kayıpların da telafi edileceği şekilde, hak ettiği tüm yatırımları önümüzdeki beş yılda misli misli alacak.

İşi gücü bırakmışlar, bizim proje kitapçığını inceliyorlar. Onu nasıl yapacaksınız, bunu nasıl yapacaksınız diyorlar. Kardeşim siz kendi işinize baksanıza. Kendi projelerinizi anlatsanıza. Biz iktidar partisiyiz. Biz Cumhur İttifakıyız. Kendimize vizyon belirlerken çıtayı aşağıda tutma şansımız yok. Biz Türkiye Yüzyılı diyoruz. Çağ atlayacağız diyoruz. Atakum'a yatırım yağacak diyoruz. Ve belki de sadece bir kısmını açıklayıp, devamı da olacak diyoruz. Onlar bizim projelerimize bırakın yanaşmayı projeleri idrak dahi edemiyorlar. İşte aramızdaki fark bu."

Buluşmaya, AK Parti SBB Başkan Adayı Halit Doğan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse ve Cumhur İttifakı teşkilat üyeleride katıldı.  

özlem maraş samsun haber ak parti atakum yerel seçim