AK Parti'de adaylık izne bağlandı

TAKİP ET

AK Parti Genel Merkezi, milletvekili aday adayı olmak isteyen teşkilat üyelerine izin şartı getirdi. İzin şartı parti ile gönül bağı bulunan bürokratları da kapsıyor.

14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala, siyasi arena adeta yangın yerine döndü. AK Parti'de Samsun'da 100'ün üzerinde milletvekili aday adayı çıkması beklenirken, AK Parti Genel Merkezi, milletvekili aday adayı olmak isteyen teşkilat mensuplarına izin şartı getirdi. 

BAŞVURULAR BUGÜN 
SONA ERİYOR 

AK Parti Genel Merkezi'nin il başkanları, ilçe ve teşkilat yöneticilerini kapsayan izin şartı, parti ile gönül bağı olan bürokratlarıda kapsıyor. Milletvekili aday adayı olmak isteyen parti yöneticileri ve bürokratlar, AK Parti Genel Merkezi'nde soluğu alıyor. İzin alan parti yöneticileri yada bürokratların bugün istifalarını açıklamaları bekleniyor. 

BAŞ DÖNDÜREN TRAFİK 

Kamuda görev yapan ve milletvekili aday adayı olmayı düşünen isimler ise 16 Mart günü saat 17.00'ye kadar görevlerinden istifa etmeleri gerekiyor. Bazı isimlerin kamudan istifa edecekleri gördükten sonra milletvekili adaylığı adımı atacağı siyasi kulislerde konuşulurken, baş döndüren bir trafik yaşanıyor.

AK PARTİ'DE SON GÜN

Milletvekili aday adayı olmak isteyen kamu görevlileri bugün saat 17.00'ye kadar istifalarını vermeleri gerekiyor. AK Parti bugün 21.00'e kadar başvuruları almaya devam edecek. Zekeriya FIRAT