AK Parti'de mahalle ve köy eğitimi 

TAKİP ET

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından 26 Haziran Pazar günü Samsun'da 'Teşkilat Akademisi Mahalle' eğitim programı düzenleniyor. 

Bu hafta sonu Samsun'un da aralarında yer aldığı 14 ilde gerçekleştirilecek olan eğitim programına mahalle başkanları ve yönetimleri katılıyor. Samsun'da tüm mahalle ve köy yönetimlerine yönelik yapılacak olan eğitim programları belirlenen 4 merkez olan Atakum, Çarşamba, Bafra ve Havza ilçelerinde yaklaşık 4 bin teşkilat mensubunun katılımı ile gerçekleştirilecek. 

BİRÇOK KONUDA EĞİTİM 

Eğitim programında teşkilatçılık: tecrübe paylaşımı, siyasal iletişim ve yeni medya, kişisel gelişim: etkili iletişim ile motivasyon konulu dersler veriliyor.  Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın yanı sıra Zafer Şahin, Muhammet Alpkent, Erol Kaya, Çağatay Yetik, Hikmet Genç, Abdurrahman Uzun ve Şaban Kızıldağ'ın konuşmacı olarak yer alacağı eğitim programı 1 gün sürecek. 

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, "İnşallah önümüzdeki süreci de gece gündüz çalışarak değerlendireceğiz. Teşkilatımız için son derece verimli olan eğitim programları nedeniyle Genel Başkan Yardımcımız Sn. Mustafa Şen'e teşekkür ediyorum" dedi. 

Selçuk KAYA