AK Parti'de Özlem Zengin iddiaları: Görevden alındı mı?

TAKİP ET

AK Parti, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından tarihinde ilk kez ikinci parti konumuna düştü. Sosyal medyada, seçimdeki başarısızlık sonrası AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e yönelik tepkiler arttı. Bazı kullanıcılar, Zengin'in görevden alındığı iddiasını paylaşırken, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, bu iddiaları yalanlayarak açıklama yaptı.

Sosyal medyada AK Parti'nin seçim sonuçlarına ilişkin eleştirilere hedef olan isimlerden biri de AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin oldu. Bazı kullanıcılar, Zengin'in görevden alındığı yönünde paylaşımlar yaparken, önceki gün AK Parti Merkez Yürütme Kurulu'nda (MYK) bu iddia ortaya atılmıştı.

AK Parti Sivas Milletvekili ve TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, konuyla ilgili açıklama yaparak Zengin'in görevine devam ettiğini belirtti.

Güler, sosyal medya platformu X'teki hesabından yaptığı paylaşımda, "AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Özlem Zengin'in Meclis'teki çalışmalarına devam ettiğini kamuoyuna iletmek isterim. Uzun yıllar İstanbul teşkilatlarında birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet duyduğumuz Özlem Zengin başkanımızın davamıza olan inancının ve samimi çalışmalarının yakından şahidiyiz. Önümüzdeki dönemde de birlikte çalışmaya ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

ak parti özlem zengin gündem abdullah güler