AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan: 14 Mayıs'ta 'Şahlanış Dönemi'ni başlatacağız

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı büyük coşkuyla karşıladığını söyledi. Karaaslan, "14 Mayıs'ta 'Şahlanış Dönemi'ni başlatacağız" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili ve adayı Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Samsun'da büyük coşkuyla karşıladıklarını ifade etti.

Karaaslan, "Dünya lideri Genel Başkanımızı muhabbetle bağrına basan tüm hemşehrilerimize, gençlere, kadınlara, bastonuyla meydanı dolduran amcalara, yüreğinde Recep Tayyip Erdoğan sevgisi büyüten teyzelere ve teşkilat mensuplarımıza yürekten teşekkürlerimi iletiyorum" dedi. 

SAMSUN TÜRKİYE YÜZYILI’NA HAZIR

Samsun'un Cumhuriyet Meydanı’ndan önemli mesajlar verdiğini aktaran Çiğdem Karaaslan, “Samsun Cumhuriyetimizin 100. yılıyla ilgili vizyonumuza, Türkiye Yüzyılı’na dair kararlı bir mesaj verdi. Aziz şehitlerimizin emanetine sahip çıkanlarla, Türkiye’yi ileriye taşıyanlarla, milli ve manevi değerlerimizi koruyanlarla, milletimizin geleceği için çalışanlarla yol yürüdüğünü, tarihte hep olduğu gibi ülkemizin yarınları için öncülük yapmaya, meşaleyi yine en önde taşımaya hazır olduğunu ilan etti" ifadelerini kullandı.

14 Mayıs seçimlerinin Türkiye Yüzyılı'nın başlangıç seçimi olacağını vurgulayan AK Partili Karaaslan, şöyle konuştu; "20 yıldır şehirlerimize, ülkemize ve milletimize hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. 14 Mayıs'ta 'Şahlanış Dönemi'ni başlatacağız."

Feride SEZGİN