AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan: 'Depremzedeleri  Yalnız Bırakmayacağız'

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun'da yurtlarda kalan depremzedeleri ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Karaaslan, "Depremzedeleri asla yalnız bırakmayacağız "dedi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan bir dizi program gerçekleştirmek üzere geldiği Samsun’da ilk olarak Münevver Ayaşlı KYK Kız Yurdu’nda kalan depremzedelerle bir araya geldi, deprem nedeniyle Samsun’a gelen aileleri evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

'İMKANLAR ÇEŞİTLENDİRİLİYOR'

Depremden etkilenen vatandaşlar için barınma imkânlarının her geçen gün çeşitlendirildiğini belirten Karaaslan, “Afet bölgesinde ve afet bölgesi dışında; çadır, konteyner, GSB yurtları, oteller, kamu misafirhaneleri, MEB tesisleri ve diğer tesislerde depremzede vatandaşlarımıza barınma hizmeti sunulmaktadır. Valiliğimizin koordinasyonunda STK’ların, Belediyelerimizin, gönüllülerin ve hemşehrilerimizin destekleriyle Samsun’umuzda misafir ettiğimiz vatandaşlarımızı evlerinde hissettirmek için el birliği içinde çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Selçuk KAYA