AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan: "Demokrasi Tecrübemizi Hiç Kimse Engelleyemez"

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in darbe çağrılarına tepki gösterdi. Karaaslan, demokrasinin güçlenmesine ve katılımın artmasına dikkat çekerek, demokrasiye zarar verecek her türlü girişime karşı duracaklarını belirtti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in demokrasiye yönelik olumsuz sözlerini eleştirdi. Karaaslan, demokrasinin önemine vurgu yaparak, her seçimde katılımın arttığını ve demokrasi tecrübesinin güçlendiğini ifade etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in darbe çağrılarına tepki gösteren Karaaslan, demokratik süreçlerin engellenmesine izin vermeyeceklerini vurguladı. Özellikle yerel seçimler öncesinde yapılan bu tür çağrıların demokrasiye zarar vereceğini belirten Karaaslan, demokrasi destanının herkesin katkısıyla yazıldığını ve bunun engellenemeyeceğini ifade etti.

Karaaslan, sandıklara sahip çıkılması gerektiğini vurgulayarak, bu sürecin ülkenin geleceği için hayati önem taşıdığını dile getirdi. Sandıkların terörle mücadelede de önemli bir rol oynadığını belirten Karaaslan, gerçek belediyeciliğin algı belediyeciliği yerine hakim olması gerektiğini söyledi.

Ayrıca, AK Parti Havza Teşkilatı Vefa İftar Programı'nda konuşan Karaaslan, Cumhur İttifakı'nın Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz'in deneyimine vurgu yaparak, yerel yönetimlerin kalkınmada önemli bir rol oynadığını belirtti. Karaaslan, AK Parti'nin belediyecilik anlayışını sürdürerek, Havza ve diğer ilçelerde gerçek hizmetin devam edeceğini ifade etti.

Programlara Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, AK Parti Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ve AK Parti Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı da katıldı.

samsun AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan yerel seçimler siyaset konuşma AK Parti Havza Teşkilatı Vefa İftar Programı Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ve AK Parti Havza İlç