AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan: Sandıklara Sahip Çıkmalıyız

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, CHP liderinin darbe çağrısına tepki göstererek demokrasinin önemini vurguluyor. Sandıklara sahip çıkmanın kritik olduğunu belirtiyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in açıklamalarını eleştirerek, "Ülkemizin demokrasi kazanımlarının taçlandığı, her seçimde bir önceki seçime göre katılımın da arttığı demokrasi tecrübemizin, demokrasi destanımızın en güzel şekli ile vuku bulduğu bu süreçleri hiç kimsenin engellemesine, bu tip çağrılar yaparak bir yerlere mesaj vermesine asla müsaade etmeyiz, etmeyeceğiz" dedi.

Karaaslan, AK Parti Havza Sandık Kurulu Eğitim Programı'nda yaptığı konuşmada, Özel'in "Darbeyi yapanlar gençler" şeklindeki sözlerini hatırlattı ve darbe çağrısına tepki gösterdi. Ayrıca, sandıklara sahip çıkmanın önemini vurgulayarak, terörle mücadelede, gerçek belediyecilik anlayışının hakim olması için sandıklara destek olunması gerektiğini belirtti.

Aynı gün düzenlenen bir iftar programında da konuşan Karaaslan, Cumhur İttifakı'nın Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz'in geçmiş hizmetlerini hatırlatarak, AK Parti'nin belediyecilik anlayışıyla Havza'da gerçekleşecek hizmetleri vurguladı. Havza'nın yanı sıra Samsun'un tamamında Cumhur İttifakı'nı destekleyerek, yerel yönetimlerin kalkınmada önemli bir rol oynadığını ifade etti.

Programlara, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, AK Parti Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ve AK Parti Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı da katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir AK Parti Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan samsun haber samsun