AK Parti Havza Adayı Av. Murat İkiz: 'Havza adından söz ettirecek'

TAKİP ET

AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz, "Daha yaşanabilir, göçün bittiği, istihdamın arttığı, sanayi ve termal turizm şehir Havza için yola çıktık. Havza adından söz ettirecek "dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz’e, destek ziyaretleri sürüyor. 

Önceki dönem Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB) Başkanı Zihni Şahin, Balkan Türkleri Konfederasyonu Kurucu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Altunbaş, Türk-İş eski Genel Mali Sekreteri Enver Toçoğlu ile beraberindeki iş insanları Faruk Toçoğlu ve Berat Topçuoğlu, İkiz’i bürosunda ziyaret ederek başarılar dilediler.

İKİZ'E DESTEK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR 

SBB eski Başkanı Zihni Şahin ziyarette İkiz’e başarılar dileyerek, “Çalışkanlığı ve tecrübesi ile Havza’ya çok şeyler kazandıracağına inandığım kardeşim Murat İkiz’in yanında ve destekçisiyiz. Rabbim yolunu açık etsin, yar ve yardımcısı olsun ”dedi. Balkan Türkleri Konfederasyonu Kurucu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Altunbaş ise İkiz’in ilçe için önemli bir şans olduğunu ifade ederek başarılar diledi.

'HAVZA İÇİN YOLA ÇIKTIK'

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz ise misafirlerine teşekkür ederek; “Daha yaşanabilir, göçün bittiği, istihdamın arttığı, sanayi ve termal turizm şehir Havza için yola çıktık. İnşallah bunu başaracak tecrübe ve azme sahibim "dedi.