AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı İkiz: "Gençlerimiz Doğdukları Yerde Doyacak"

TAKİP ET

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz, seçim çalışmalarına devam ederek gençlerle buluştu. İftar sonrası ilçe merkezinde gençlerin yoğun olarak bulunduğu cafeleri ziyaret eden İkiz, gençlerle sohbet ederek onların beklenti ve düşüncelerini dinledi. İkiz, "Gençlerimiz doğdukları yerde doyacak" sözleriyle gençlere verdiği önemi vurguladı.

Seçim çalışmalarında gece gündüz demeden çalışan İkiz'e ziyaretlerinde Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ve Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti. İkiz, gençlerle yaptığı sohbetlerde Havza'nın gelişimi için sanayinin önemine değinerek, "Sanayimizin büyümesiyle istihdam artacak ve gençlerimiz doğdukları yerde doyacak" dedi.

İkiz daha sonra Memduhiye Mahallesinde ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Burada da Cumhur İttifakı'nın adayı olarak ilçeye hizmet etmek için çalışacaklarını ifade ederek, seçimlerde destek istedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, yüksek bir oy oranıyla seçimi kazanacaklarına inandıklarını belirtirken, MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ise Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberlik içinde Havza'ya hizmet etmek için çalışacaklarını vurguladı. Yüksel, İkiz'in tecrübesi ve hizmetleriyle Havza için doğru bir seçim olduğunu ifade etti.

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz samsun Havza ilçesi seçim seçim çalışması ev ziyaretleri samsunhaber siyaset gündem haber