AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz'den Havzalı çalışan annelere 'kreş' müjdesi

TAKİP ET

AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz, ilçede kadın istihdamının artırılması yönünde projeler hazırladıklarını belirterek, çalışan anneler için 'kreş' yapacaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçede bulunan ve kadın istihdamı sağlanan tekstil atölyelerini ziyaret ederek, karanfil takdim etti.

Kadınların sosyal ve ekonomik hayata katılımlarına yönelik projeler hazırladıklarını belirten Murat İkiz, "Kadınlarımız toplumun en önemli yapı taşlarıdır. Yaşamın her kademesinde önemli roller üstlenen kahraman kadınlarımız, ülkemizin kalkınmasında her zaman büyük pay sahibi olmuşlardır" dedi.

Kadına yönelik şiddetin kabule edilemez olduğuna vurgu yapan AK Parti'li Murat İkiz, şöyle konuştu; "Kadınlarımızın asla kabul edilmeyecek şekilde şiddete maruz kalmasını istemiyoruz ve kadına yönelik şiddetin de artık son bulması gerektiğini düşünüyoruz. Peygamber Efendimiz; 'Cennet anaların ayağının altındadır' buyurmuştur. Dolayısıyla kadınları korumak, kollamak ve onların daha mutlu ve huzurlu olmasını sağlamak bizlerin asli görevidir."

Yerel yönetimlerin kadınları her konuda desteklemek gibi sorumluluğu olduğuna dikkat çeken Murat İkiz, çalışan annelerin gönül rahatlığıyla bırakabileceği kreş yapacaklarını söyledi.