AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz'den otoparklı meydan projesi

TAKİP ET

AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz, şehir merkezindeki iki önemli projesini açıkladı. İkiz, Mehmetçik Meydanı'nı altı otopark olacak şekilde yenileyeceklerini ve Galericiler Sitesi kuracaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz, seçim çalışmaları kapsamında gece gündüz ziyaretlerini sürdürüyor. Aşağıyavucak, Hecinli, Yeşilalan, Çelikalan, Belalan, Çakıralan mahallelerini ve Yeni Mahalle'de hane ziyareti gerçekleştiren Murat İkiz, vatandaşlarla sohbet etti. Mahalle sakinleri talep ve beklentilerini dile getirdi.

AK Parti Adayı Murat İkiz, ayakları yere basan belediyecilik anlayışıyle hizmet etmek için yola çıktıklarını, 15 yıllık görev yaptığı süre boyunca Havza merkezde alt yapı sorununu çözdüklerini, yollar, parklar, bahçeler, doğalgaz çalışmalarını tamamladıklarını ifade etti.

GALERİCİLER SİTESİ PROJESİ

Murat İkiz sözlerine şunları ekledi: "Mehmetçik Meydanı'nı altı otopark olacak şekilde Samsun merkezdeki Cumhuriyet Meydanı gibi yapılacak. Havza şehir merkezinden geçen Tersakan ve Hacıosman ırmaklarının ıslahlarıyla ilgili çalışmalara devam edeceğiz, taşkınları önleyeceğiz hem de çevre düzenlemesi yapacağız. Havza şehir merkezi galericilerle, traktör satıcılarıyla dolu. Galericileri tek bir yere toplamayı düşünüyoruz."

ÖNCELİĞİMİZ İSTİHDAM OLACAK

AK Parti Havza Başkan adayı Murat İkiz, ilçenin büyüklerinin evlatları ve torunlarına hasret bir ömür sürdüklerini ifade ederek; "Yaşlı nüfusu artarken, genç nüfusumuz azalıyor. Bunu çözmenin tek yolu var. İlçemizi ekonomik olarak büyüteceğiz. Yeni iş sahaları açacağız. Gerek Havza OSB’de gerekse de termal tesislerde yapacağımız yatırımlarla ilçemize tersine göçü başlatacağız. 100 bin nüfusa göre imar uygulamaları yaparak yeni konut alanları oluşturacağız" diye konuştu.

murat ikiz havza proje ak parti siyaset yerel seçim gündem