AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz; Ödüllü Kevser Parkı'nı meydan yapacağız

TAKİP ET

AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz, "Önceki dönemde Cumhurbaşkanımız Erdoğan tarafından 'Akıllı Park' ödülü verilen Kevser Parkı'nı, Karadeniz'in Sultan Ahmet Meydanı haline getireceğiz" dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz, Yaylaçatı, Musludağ ve Yenimescit Mahallesi'ndeki TOKİ sakinlerinin misafiri oldu.

Vatandaşlarla sohbet eden AK Parti Adayı Murat İkiz, "Havza ilçe merkezi ve kırsal mahallelerimizdeki yollarımız tekrar gözden geçirilecek. Yol, su ve kanalizasyon sorunu kökten çözülecek. Yeni yol ve parklar ile insanlarımızın yaşam kaliteleri artırılacak, çocuklarımız mahallelerinde sağlıklı ortamlarda doyasıya koşarak oynayacakları parklara kavuşacak" dedi.

Murat İkiz, "Önceki dönemde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirilen 'Akıllı Park' ödüllü Kevser Parkı'mızı daha da genişleteceğiz. Karadeniz'in Sultan Ahmet Meydanı haline getireceğiz. Havza'da yeni yerleşim bölgelerinin yol ve diğer altyapı çalışmaları hızlı bir şekilde çözülecek" diye konuştu.

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz samsun havza ilçesi havza belediye adayı yeni projeler ödüllü kevser parkı havzaya meydan siyaset seçim vaatleri samsun haber gündem haber