AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse: 'Samsunlu'nun tercihi yine AK Parti olmuştur'

TAKİP ET

AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, "Samsun, AK Parti'nin kalesidir. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a yüzde 62, TBMM'de ise 5 milletvekili ile temsil yetkisi vermiştir" dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, 14 Mayıs seçimlerinin demokrasi şöleni havasında Türk milletinin alnının akıyla tamamladığına vurgu yaptı.

Büyük bir olgunluk ve sükunet içinde herhangi bir asayiş sorunu yaşanmadan Samsunluların huzur içinde oylarını kullandığına dikkat çeken Köse, "Seçimler çok büyük bir oranda katılımla gerçekleşmiş, bu örnek tablo milletimizin milli iradenin üstünlüğüne bağlılığını bir kez daha ispatlamıştır" dedi.

AK Partili Başkan Köse, şöyle konuştu; "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'miz 14 Mayıs seçimlerinden zaferle çıkmıştır. Seçimlerin mutlak galibi Cumhurbaşkanımız, AK Partimiz ve Cumhur İttifakı'mız olmuştur. Erdoğan, 2,5 milyon oy fark atarak birinci turun galibi olmuştur. 28 Mayıs'ta ikinci turda Erdoğan, büyük bir oy farkıyla 'Cumhurbaşkanı' olarak yeniden seçilecektir. AK Parti, seçimi açık farkla birinci parti olarak bitirerek TBMM'de sandalye sayısının yüzde 45'ini elde etmiştir."

MİLLETİMİZ İSTİKRARDAN VE GÜVENDEN YANA OLMUŞTUR

Mehmet Köse, "Güçlüyüz ve daha güçlü olacağız. Milletimiz, 'Türkiye Yüzyılı' yürüyüşümüzün duraklamaya ve gerilemeye mahal vermeden devam etmesine destek vermiştir. Samsun kazanmaya devam edecektir. 14 Mayıs seçimlerinde Samsun; Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a yüzde 62 oranıyla her zaman olduğu gibi yine büyük bir destek vermiştir. Samsun, AK Parti'nin kalesidir. TBMM'de 5 milletvekili ile temsil yetkisi vermiştir" ifadelerini kullandı.