AK Parti İlçe Başkanının Çalışanı Bıçaklandı CHP Adayının Eşi Tutuklandı

TAKİP ET

Konya'nın Karapınar ilçesinde yaşanan siyasi gerginlikte, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin'in yanında çalışan Mehmet Aldanmaz darbedilip bıçaklandı. Olayla ilgili CHP Karapınar Belediye Başkan Adayı Gönül Karabacak'ın eşi Hamdi Karabacak tutuklandı.

Konya'nın Karapınar ilçesinde, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin'in yanında çalışan Mehmet Aldanmaz, evinin önünde zorla bir otomobile bindirilerek kaçırıldıktan sonra darbedilip bıçaklandı. Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Aldanmaz, kaçırılmasının ardından bir süre sonra evinin önüne bırakıldı. Durumu ağır olan Aldanmaz, ambulansla Karapınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve daha sonra Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Şahsın hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Olayın ardından Aldanmaz'ın ifadesi doğrultusunda harekete geçen polis ekipleri, olaya karıştığı öne sürülen CHP Karapınar Belediye Başkan Adayı Gönül Karabacak'ın eşi Hamdi Karabacak ile yanındaki N.Ö. ve İ.S.'yi gözaltına aldı. Hamdi Karabacak tutuklanırken, diğer iki şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Aldanmaz'ın ifadesinde, olayın CHP Karapınar Belediye Başkan Adayı Gönül Karabacak'ın eşi Hamdi Karabacak tarafından gerçekleştirildiğini belirttiği öğrenildi. Aldanmaz, Karabacak'ın kendisinden AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Yusuf Zengin'in ev adresini sorduğunu, Zengin'in çocuklarını çağırmasını istediğini ancak reddettiğini, bunun üzerine zorla otomobile bindirilerek kaçırıldığını, önce dövüldüğünü, ardından bıçaklandığını ifade etti.

CHP Karapınar Belediye Başkan Adayı Gönül Karabacak AK Parti İlçe Başkanının Çalışanı Bıçaklandı CHP Adayının Eşi Tutuklandı Samsun Haberleri