AK Parti İlkadım Adayı İhsan Kurnaz'dan 'emekli olsun' mesajı

TAKİP ET

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, kaybedilen 5 yıllık zaman ve hizmete vurgu yaparak, "Mevcut başkanı 31 Mart'tan emekliliğe sevk edelim" dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, Kıran Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışında konuştu.

İhsan Kurnaz, "Allah nasip ederse 31 Mart'ta İlkadımlı hemşehrilerim bir karar verecek. '1 Nisan'dan itibaren beş yıl boyunca İlkadım Belediyesi'nde yetkiyi kime verelim?' sorusu da cevap bulmuş olacak. Gördüm ki; İlkadımlılar memnun değil. İlkadım Belediyesi, İnşallah 1 Nisan'da AK Parti belediyeciliğiyle yeniden tanışacak, beş yıl boyunca en iyi hizmeti alacak. Sizlerde bu kararlılığı görüyorum" dedi.

İLKADIM'I KURTARALIM

AK Parti İlkadım Adayı İhsan Kurnaz daha sonra Selahiye Mahallesi'nde çay ocağı sohbetinde kentsel dönüşüm meselesine dikkat çekerek, "Allah muhafaza, 'deprem bölgesi değiliz' diye rehavete kapılmamamız gerekiyor. Atakum merkezli depremle karşılaştık, yaklaşık 4.5 büyüklüğünde. Uzmanlar diyor ki; Karadeniz'de deprem hattı yoktu acaba yeni bir hat mı oluştu. Ama Samsun deprem bölgesi hemen güneyimizde Ladik Havza üzerinden geçen Türkiye'nin en keskin deprem hattı var, Kuzey Doğu Anadolu Fay Hatt. Kentsel dönüşüm meselesini hallederek depreme karşı hazırlıklı hale getirelim. Ayrıca hala doğalgazı olmayan mahalleler var. Yıl olmuş 2024. Bu ayıbı en kısa zamanda sona erdirelim istiyorum" ifadelerini kullandı.

Samsun Samsun Haber İlkadım İhsan Kurnaz AK Parti