AK Parti İlkadım Adayı İhsan Kurnaz'ın Samsunspor Tutkusu!

TAKİP ET

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, Samsunspor sevdasıyla tanınıyor. Son ziyaretinde MetsSpor'u ziyaret eden Kurnaz, burada Samsunspor'un başarıları ve anılarıyla ilgili duygularını paylaştı.

Kurnaz, MetsSpor Yönetim Kurulu Başkanı Fazlıhan Carus ve çalışma arkadaşlarıyla gerçekleştirdiği sohbette, belediye başkanı seçilmesi durumunda hayata geçireceği projeleri anlattı. Ziyaretin sonunda ise Fazlıhan Carus tarafından kendisine Samsunspor forması hediye edildi.

İhsan Kurnaz, Samsunspor'a duyduğu tutkuyu çocukluk anılarıyla dile getirdi. Maçlara gitmek için sabahın erken saatlerinde kalkıp arkadaşlarıyla birlikte stada gitmenin ne kadar meşakkatli olduğunu anlattı. Paraları olmadığı için termosta çay demleyip, annelerinin hazırladığı börek ve pastalarla maç günlerini geçirdiklerini belirtti. Stadın açılmasını beklerken kahvaltılarını yapıp, saatlerce maçı beklediklerini ve stada girdiklerinde ise bütün yorgunluklarının Samsunspor'u yeşil sahada gördüklerinde unutulduğunu ifade etti.

Kurnaz'ın bu duygusal anıları, Samsunspor'a olan sevgi ve bağlılığını gösteriyor ve kendisinin de Samsunspor için yapılacak her türlü çalışmada aktif rol alacağının sinyallerini veriyor.

samsun haber samsun İhsan Kurnaz AK Parti Tutku Aday