AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, Başkan Necattin Demirtaş'a seslendi: 'Belediyenin gelir giderlerini açıkla'

TAKİP ET

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, Başkan Necattin Demirtaş'a, 'Madem afişlerinde yazdığı kadar dürüstsün o zaman belediyenin toplam geliriyle, giderini ortaya koy hizmetlerin neden yapılamadığını açıkla ' diye seslendi. 

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, seçim çalışmalarına AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap ve Cumhur İttifakı kadrolarıyla beraber, Çandır Mahalle buluşması, Çivril Mahallesi Cami esnafıyla çay ocağı sohbeti, Gürgendağı Mahalle Buluşması, Toybelen Mahalle Buluşması ve Yeşiltepe Mahalle Buluşmalarıyla devam etti. 

MİLLET HESABINI SORACAK 

AK Parti İlkadım Belediyesi Başkan Adayı İhsan Kurnaz,  İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a yüklenerek beş yıl boyunca belediyenin kaynaklarını nasıl ve nereye harcadığının açıklanmasını istedi. Kurnaz, "Belediye Başkanı afiş yapıyor ve 'dürüst başkan' yazıyor. Eğer dürüstsen o afişin yanına belediyenin gelir gider tablosunu koyarsın. Millet görür, bakar ve yapılan yapılmayan hizmetleri değerlendirir. Biz İlkadım’ın kayıp yıllarının derdindeyiz. Biz mevcut başkana o sebeple diyoruz ki, İlkadım’ın yıllık gelirini giderini koy ortaya. Başarılı mısın değil misin, İlkadımlı kardeşlerim değerlendirsin. Bu millet bu pazar iyiyi kötüyü ayıracak. Bu millet kaybolan beş yılın hesabını soracak İnşallah "dedi. 

AK Parti İlkadım Belediyesi Başkan Adayı İhsan Kurnaz, sahada çalışmalarına devam ediyor. Kurnaz, Başkan Necattin Demirtaş'ı, belediyenin gelir ve gider tablosunu açıklamaya davet etti. 

siyaset gündem yerel seçim samsun haber haber ihsan kurnaz necattin demirtaş ak parti iyi parti