AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz: "Benim sözüm senettir"

TAKİP ET

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, "En zor denilen hangi problem, birikmiş hangi sorun varsa çözeceğime söz veriyorum. Çünkü benim sözüm senettir" dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Emine Sehmen'i ziyaret ederek, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Daha sonra eski sanayi sitesi esnafını ziyaret eden İhsan Kurnaz, İlkadım'ın AK Parti Belediyecilik anlayışına kavuşması için çok az bir zaman kaldığına değindi.

BEŞ YILA DİKKAT ÇEKTİ

İlkadım Belediyesi'nde yönetimsizlikten kaynaklanan kaos ve çözümsüzlük olduğunu, personeller arasında çalışma barışını yeniden tesis edeceklerini kaydeden İhsan Kurnaz, "Mevcut Başkan, İlkadım'a iyilik ve önemli bir hizmet yapmak istiyorsa bırakıp gitmelidir. Heba edilen kaynaklara, zamana yazık. Hizmetsiz geçen kocaman beş yıl var" dedi.

AK Partili İhsan Kurnaz, "Benim sözümün kıymetini bilenler bilir. En zor denilen hangi problem, birikmiş hangi sorun varsa, İhsan Kurnaz olarak çözeceğime söz veriyorum. Buna kentsel dönüşümler de dahildir. Ben söz verirsem o iş ya olacak, ya da olacaktır. Başka ihtimal olamaz. Çünkü benim sözüm senettir" diye konuştu.