AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz: Kentsel dönüşümde kira desteği verilecek

TAKİP ET

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, "Kimseyi mağdur etmeden örnek olacak şekilde yerinde dönüşümleri başlatacağız. Mahallesinden kimseyi ayırmayacağız. İnşaat süresinde kira desteği verilecek" dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, Samsun'daki basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği sahur programında, İlkadım için hazırlamış olduğu projeler hakkında bilgi verdi.

'İlkadım’da Neler Yapacağız' başlığıyla 34 proje, hizmeti kitapçıkta topladıklarını belirten İhsan Kurnaz, şöyle sıraladı; "Kentsel Dönüşüm: Semt İlkadım, Hanımeli Konakları, Bilim Kampüsü, Kültür, Sanat ve Kongre Merkezi, Güvenli Parklar, Öğrenci Durakları, Kreş ve Çocuk Gelişim Merkezleri, Meslek Edindirme Merkezi – İLMEK, Afet Eğitim Merkezi – AFEM, İlkadım Kart Projesi, İlkadım Spor Akademisi, Spor ve Sağlık Merkezleri, Online Sağlık Hizmetleri, Yaşlı Bakım Hizmetleri, İLKMAR, İlkadım Spor Merkezi, Hoş Geldin Bebek Projesi, Bağımsızlıkla Mücadele Merkezi, Mahalli İletişim Ofisi, Çocuk Köyü, Mobil Oyun Atölyesi ve Kütüphane, Hobi Bahçeleri ve Yeşil Köşe, Huzur Park."

PROJELERİNİ ANLATTI

İlkadım'ı üçlü saç ayağıyla kalkındıracaklarını ifade eden İhsan Kurnaz, "İlkadım Belediyesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Merkezi Hükümet yani bakanlıklar. Samsun milletvekilleriyle birlikte bütün projeleri beş yıl içinde tek tek hayata geçireceğiz" dedi.

İlkadım'da en önem verdikleri projenin kentsel dönüşüm olduğunu sözlerine ekleyen İhsan Kurnaz, "Kimseyi mağdur etmeden yapacağız. TOKİ, özel sektör ama öncelikli olarak Büyükşehir Belediyesi'nin kuracağı inşaat şirketi. Şunu belirtmek isterim. Örnek olacak yerinde dönüşümleri başlatacağız. Mahallesinden kimseyi ayırmayacağız. İnşaat süresinde kira desteği verilecek" diye konuştu.

AK Parti İlkadım Adayı İhsan Kurnaz, Hanımeli Konakları, Bilim Kampüsü, Kültür, Sanat ve Kongre Merkezi gibi projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

samsun siyaset gündem samsun haber haber ihsan kurnaz ak parti ilkadım yerel seçim kentsel dönüşüm