AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz: Partizan yönetimi birlikte devirelim!

TAKİP ET

Samsun'da AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, "Partizanlık yapmayacak, herkese eşit hizmet vermeyi taahhüt eden bir yönetim sözü veriyorum. İlkadım'ı beş sene daha bu yönetime teslim etmek büyük hatadır" dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, Uzgur Mahallesi Camii eşrafıyla bir araya geldikten sonra Samsun Arama Kurtarma Offroad Kulübü (SAKOF) üyeleriyle buluştu.

Kavak Karacalar Köyü Derneği'ni ziyaret eden İhsan Kurnaz, Dernek Başkanı Zülfü Sarıoğlu ve yönetim kurulu üyelerine projeleri hakkında bilgi verdi.

BÜYÜK VEBALDİR

AK Parti İlkadım Adayı İhsan Kurnaz, konuşmasında şu mesajları verdi; "İlkadım'ın beceriksiz yönetimden bir an önce kurtulması lazım. İlkadım Belediyesi'ne partizanlık yapmayacak, herkese ve her kesime eşit hizmet vermeyi taahhüt eden bir yönetimin gelmesi lazım. 90 gündür sahadayız, karış karış dolaştık, dolaşıyoruz. İlkadım'ın hiçbir köşesi hizmet alabilmiş değil. Sadece başkana yakın olanların işleri görülüyor. Biz bu düzeni sona erdirmek için oylarınıza talip oluyoruz. Bu seçim siyasetüstü bir seçim haline gelmiştir. İlkadım'ı beş sene daha bu yönetime teslim etmek büyük vebaldir, büyük hatadır. İlkadım'ın beş yıl daha kaybetmeye tahammülü yoktur. Gelin hep birlikte sandığa İlkadım'ı kazandırmak için gidelim."

ak parti ilkadım siyaset ihsan kurnaz samsun haber yerel seçim