AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz: Yeni evlenecek çiftlere belediyenin tesislerini açacağız

TAKİP ET

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, İlkadım'da yapılacak işlerin önemine vurgu yaptı. Evlenecek çiftlere müjde vererek belediyenin düğün salonlarını ücretsiz olarak açacaklarını duyurdu. Ayrıca, ihtiyaç sahibi çiftlere eşya, yiyecek ve giyecek yardımı yapacaklarını belirtti.

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayı Mustafa Umar'ın katkılarıyla Enver Demiroğlu ve Sebahattin Ayaz'ın düzenlediği Rüya Park Düğün Salonları'ndaki iftar programına katıldı. İftar programında yaklaşık iki bin kişiye hitap eden Kurnaz, üç salonda gerçekleşen coşkulu etkinlikte katılımcılara ayrı ayrı konuşmalar yaptı.

'YENİ EVLENECEK ÇİFTLERE TESİSLERİ AÇACAĞIZ'

Evlilik hazırlığı yapan çiftlere müjde veren Kurnaz, belediyenin düğün salonlarının kapılarının sonuna kadar açık olacağını belirtti. "Yeni evlenecek çiftlere belediyenin tesislerini açacağız. Burada yapılacak düğünler özel salonların aldığı ücretin yarısına bile mal olmayacak. İhtiyaç sahiplerinden hiç para almayacağız. Üstelik ihtiyaç sahiplerine eşya yardımı, yiyecek, giyecek, yakacak yardımı da yapacağız. Biz işte böyle büyük bir aileyiz" şeklinde konuştu.

'İLKADIM'I ÖRNEK BELEDİYECİLİKLE BULUŞTURACAĞIZ'

İlkadım'ın birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde yönetileceğini vurgulayan Kurnaz, İlkadım'ı köy konumundan kurtarıp modern bir kent haline getireceklerini söyledi. Projeleriyle ilgili bilgi veren Kurnaz, "İlkadım'a birlik, beraberlik ve kardeşlik hakim olacak. İlkadım'ı Türkiye'de örnek belediyecilikle buluşturacağız. Aramızdaki bu sevgi ve kardeşlik bağı hiç değişmeyecek" ifadelerini kullandı.

'KİMSENİN İŞİYLE OYNAMAYA NİYETİMİZ YOK'

İlkadım Belediyesi'nin iş yapmaması sebebiyle çok iş olduğunu belirten Kurnaz, "Biz İlkadım Belediyesi'ni bu makus talihini kırmak üzere geliyoruz. Hiç kimseyle hiçbir problemimiz yok. Kimsenin işiyle, gücüyle oynamaya niyetimiz yok. Gelin merkezi hükümet ile İlkadım Belediyesi el ele versin, en çözülmez denilen sorunları teker teker, tıkır tıkır çözelim" dedi.

ilkadım ak parti samsun haber evlilik ihsan kurnaz yerel seçim aday