AK Parti İlkadım Belediyesi Başkan Adayı İhsan Kurnaz: 'İlkadım'da temizlikçi girmeyen sokaklar var'

TAKİP ET

AK Parti İlkadım Belediyesi Başkan Adayı İhsan Kurnaz, Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ile saha çalışması yaptı. Kurnaz, "Gittiğimiz her yerde insanlarımız, 'Bu sokağa 5 yıldır temizlikçi girmedi' diyor "dedi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, partisinin İlkadım Belediye Başkan adayı İhsan Kurnaz ile Unkapanı Mahallesi'nde vatandaşlara karanfil dağıttı.

Burada basın mensuplarına açıklama yapan Karaaslan, kalkınmanın yerelde başladığını söylediklerini, bu nedenle şehirlere hizmet edecek kadroların işbaşına gelmesi gerektiğini belirtti.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, partisinin İlkadım Belediye Başkan adayı İhsan Kurnaz ile Unkapanı Mahallesi'nde vatandaşlara karanfil dağıttı.

'İLKADIM'IN 5 YILI KAYIP'

Karaaslan, "Şehrimiz için önceliklerimiz var. Ne yazık ki İlkadım ilçemizde geçtiğimiz 5 yıl, kayıp dönem olarak gerçekleşti. Cumhur İttifakı'nda olan belediyeler haricinde hiçbir hizmet gerçekleşmedi bu ilçelerde. Dolayısıyla bizler önce o kayıp 5 yılı hemen telafi etmek ve üzerine de yeni işler, yeni projeler, yeni vizyonlar koymak durumundayız. İnşallah bunu da başaracağız "dedi. 

'VATANDAŞLAR BİZE GÜVENSİN'

AK Parti İlkadım Belediyesi Başkan Adayı İhsan Kurnaz, şunları kaydetti; "Başta kentsel dönüşüm olmak üzere insana dokunan, vatandaşlarımıza dokunan güzel projelerimiz var. Gittiğimiz her yerde insanlarımız, 'Bu sokağa 5 yıldır temizlikçi girmedi' diyor. Önce belediyenin asli hizmetlerini yapacağız. Sonra İlkadım'ın kayıp 5 yılını telafi edecek güzel hizmetler ve projeler yapacağız. Vatandaşlarımız, hemşehrilerimiz bize güvensin, inansın." ifadelerini kullandı.

 

samsun esnaf ziyareti samsun haber gündem haber ihsan kurnaz çiğdem karaaslan ak parti yerel seçim