AK Parti Kadın Kolları'ndan Havza Belediye Başkanı İkiz'e Ziyaret

TAKİP ET

AK Parti Havza Kadın Kolları, Belediye Başkanı Murat İkiz'i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve başarılar diledi.

AK Parti Havza Kadın Kolları üyeleri, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i makamında ziyaret ederek, yeni görevi için tebriklerini iletti. Ziyaret sırasında Kadın Kolları üyeleri, Başkan İkiz'e başarı dileklerini sundu.

Başkan İkiz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti'nin kadın politikaları hakkında konuştu. İkiz, "Partimizin politikası gereği kadınlarımız siyasette her zaman ön planda olmuştur. Hanım kardeşlerimiz, siyasette olduğu kadar sosyal hayata katılım noktasında da en büyük kazanımlarını hükümetimiz döneminde elde etti" dedi. Ayrıca, Kadın Kolları'nın her seçim zaferinde aktif rol oynadığını ve önemli katkılarda bulunduğunu vurgulayarak, yapılan hizmetler için teşekkürlerini iletti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilekler ve başarı temennileri ile sona erdi. Başkan İkiz, Kadın Kolları üyelerine gösterdikleri çaba ve katkılar için şükranlarını sunarken, tüm üyelere ayrı ayrı başarılar diledi.