AK Parti'li Murat İkiz'den meslektaşlarına ziyaret

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Murat İkiz, seçim turları kapsamında belediye başkanlarını ziyaret etti. Murat İkiz, kendisinin de 3 dönem Havza'da başkanlık yaptığını belirterek, meslektaşlarıyla bir arada olmaktan dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade etti.

Samsun'da 2004-2019 yılları arasında üst üste 3 dönem Havza Belediye Başkanlığı yapan, 14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti'den Samsun Milletvekili Aday Adayı olan Av. Murat İkiz, destek turlarına devam ediyor.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ile bir araya gelen AK Parti'li Murat İkiz, ziyaretlerle ilgili şunları söyledi;

KURULUŞTA BERABERDİK
"Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir'i ziyaret ettik. Başkan Demir'le biz; Ak Parti Samsun Teşkilatı'nı 22 yıl önce birlikte kurduk. Sonrasında 15 yıllık Belediye Başkanlığı görevim boyunca birlikte çalıştık. Kendisi Havza İlçemize, gerek Bakan ve Milletvekili olduğu dönemde, gerekse Belediye Başkanı olarak çok güzel hizmetler yaptı. Özellikle Havza Organize Sanayi Bölgesi'nin kurulması konusunda bize çok yardımcı oldu. Kendisine teşekkürlerimizi ilettik ve desteklerini talep ettik."

TECRÜBELERİMİZİ AKTARDIK
Ardından Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'yı ziyaret eden Milletvekili Aday Adayı Murat İkiz, kendisiyle eski dost olduklarını belirterek, "Başkanımız; Canik ile ilgili projelerinden bahsetti. Biz de 15 yıllık belediyecilik tecrübemizden bahsettik. Teşekkürlerimizi ileterek, desteklerini istedik" dedi. Başkan İbrahim Sandıkçı ise, "Önceki dönem Havza Belediye Başkanımız, AK Parti Milletvekili Aday Adayı Murat İkiz’i belediyemizde ağırladık. Ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerin kullandı.

KOMŞU İLÇEYE ZİYARET
Daha sonra Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis'i ziyaret eden Murat İkiz, sohbette Vezirköprü'nün sorunları ve belediyecilik çalışmalarıyla ilgili fikiralışverişinde bulundu. AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Murat İkiz, komşu ilçe Vezirköprü'nün Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ile 10 sene birlikte çalıştıklarını belirterek, desteklerini talep etti. Başkan Sadık Edis ise, "Murat İkiz Bey'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çıkmış olduğu kutlu hizmet yolunda kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

SAMSUN METROPOL ŞEHİR 
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Murat İkiz, "Ziyaretlerimizde, Samsun’un kalkınması için neler yapılacağını anlattık ve anlatmaya devam ediyoruz. Samsun Karadeniz bölgesinin en büyük metropol şehri. Havayolu, deniz yolu, ve karayolu ulaşımında geçiş güzergahında yer alması ve jeopolitik bir il olması nedeniyle önemli bir kent. Biz de bunun farkında ve bilincindeyiz. Kalkınma hamlelerimiz arasında Samsun’un bu jeopolitik yapısını dikkate alarak, kentimizin daha da gelişmesi için çalışmalar yaparak projelerimizi gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

15 YILLIK TECRÜBEM VAR
Hukukçu ve yerel yönetimler tecrübesi olduğuna dikkati çeken AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Murat İkiz, "Siyasi ve hukukçu kimliğimle 15 yıllık belediye başkanlığı tecrübemle Samsun ve 17 ilçemize hizmet için yola çıktık. Allah nasip eder milletvekili olursam, sizlerin birer vekili olarak Samsun’a Ankara’dan hizmet için ve gerekli kaynakların ve yatırımların sağlanması için mücadele edeceğim” ifadelerini kullandı. Nazım AKPINAR