AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse: Meydanda tarihi kalabalık vardı

TAKİP ET

AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine Samsunluların büyük teveccüh gösterdiğini ve rekor kırıldığını belirterek, "Bu kalabalık hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki; 14 Mayıs seçimlerinde zaferin habercisidir'' dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştirdiği Büyük Samsun mitingini değerlendirdi.

Samsunluların Erdoğan'ı yalnız bırakmadığını belirten Köse, "Büyük bir ilgi ve teveccüh gösterdi, hem de Cumhuriyet Meydanı'nda eşi benzeri görülmemiş rekor bir katılıma imza attı" dedi.

SAMSUNLULARA TEŞEKKÜR

Mehmet Köse, şöyle konuştu; "Cumhurbaşkanımızın 'muhteşem' diyerek özetlediği miting alanındaki kalabalık için Samsunlu hemşehrilerimize ve gece gündüz demeden çalışan AK Parti teşkilat mensuplarımıza üyelerimize ve Cumhur İttifakı paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Meydanı'nı tarihi kalabalıkla dolduran Samsunlu hemşerilerimiz, Cumhurbaşkanımızın en büyük destekçilerinden olduğu bir kez daha gösterdi. Türkiye Yüzyılı için 'Doğru Zaman, Doğru Adam' diyerek Cumhurbaşkanımıza tam destek veren ve Cumhuriyet Meydanı'nı hınca hınç dolduran tarihi kalabalık, hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki; 14 Mayıs seçimlerinde zaferin habercisidir."

120 BİN KİŞİ VAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran 10 binlere hitap etti. Yüksekten çekilen fotoğrafta Cumhuriyet Meydanı’nın yanı sıra çevresindeki yolların Atatürk Bulvarı’na kadar hıncahınç dolduğu görüldü. Erdoğan, "Milli Mücadele'ye öncülük eden Samsun; Türkiye Yüzyılı'nın da sancaktarı olacaktır. Meydanların dili bunu söylüyor. Sokaklara söyleyen 10 binler bize bunu anlatıyor. Burada şu an caddeler 120 bin insan var" dedi. N. Alper CABBAR