AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Murat İkiz: 'Samsun'da kalkınma hamleleri sürecek'

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Murat İkiz, parti teşkilatlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. İkiz, "Kalkınma hamlelerimiz arasında Samsun'un jeopolitik yapısını dikkate alarak, kentimizin daha da gelişmesi için çalışmalar yaparak projelerimizi gerçekleştirmek istiyoruz "dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Murat İkiz, parti teşkilatlarına yönelik ziyaretlerine devam ediyor. 

İkiz, AK Parti  İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin, Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar ve Atakum İlçe Başkanı  Abdülkadir Köstek, İlçe Teşkilatlarının Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve teşkilat yönetimiyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu. 

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Murat İkiz, "Ziyaretlerimizde, Samsun’un kalkınması için neler yapılacağını anlattık ve anlatmaya devam ediyoruz. Samsun Karadeniz bölgesinin en büyük metropol şehri. Havayolu, deniz yolu, ve karayolu ulaşımında geçiş güzergahında yer alması ve jeopolitik bir il olması nedeniyle önemli bir kent. Biz de bunun farkında ve bilincindeyiz. Kalkınma hamlelerimiz arasında Samsun’un bu jeopolitik yapısını dikkate alarak, kentimizin daha da gelişmesi için çalışmalar yaparak projelerimizi gerçekleştirmek istiyoruz "dedi. 

YEREL YÖNETİMLER 
VE HUKUK TECRÜBESİ 

Hukukçu ve yerel yönetimler tecrübesi olduğuna dikkati çeken AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Murat İkiz, "Siyasi ve hukukçu kimliğimle 15 yıllık belediye başkanlığı tecrübemle Samsun ve 17 ilçemize hizmet için yola çıktık. Allah nasip eder milletvekili olursam, sizlerin birer vekili olarak Samsun’a Ankara’dan hizmet için ve gerekli kaynakların ve yatırımların sağlanması için mücadele edeceğim” dedi.

AK Parti İlçe Başkanları ve yöneticileri İkiz’i tebrik ederek desteklerini sundular ve başarı dileklerini ilettiler. Nazım AKPINAR 

AK PARTİ TEKKEKÖY TEŞKİLATI 

AK PARTİ İLKADIM TEŞKİLATI 

AK PARTİ ATAKUM İLÇE TEŞKİLATI 

AK PARTİ CANİK İLÇE TEŞKİLATI