AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Murat İkiz: 'Samsun'u kalkındırmak için çalışacağım'

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Murat İkiz, ziyaretlerine devam ediyor. İkiz, "Gelişen ve büyüyen ülkemize hizmet etmek ve katkı sunmak, bunu yaparken bir taraftan da Samsun'umuzu kalkındırmak için çalışacağım "dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Avukat Murat İkiz, AK Parti Samsun Milletvekili aday adaylarının tanıtıldığı toplantıya katıldıktan sonra saha çalışmalarına devam etti. 

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Avukat Murat İkiz, Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Erişgin ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. İkiz, Kavak’ta ve Samsun’un iç bölgelerindeki hemşehrilerinin desteklerini talep etti. KADEF Başkanı Bayram Erişgin, İkiz'e başarılar diledi.  

İKİZ ZİYARETLERİNE 
DEVAM EDİYOR 

KADEF ziyareti sonrasında Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nu ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İkiz, istişarelerde bulundu. İkiz daha sonra Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır’la bir araya geldi.  İkiz, seçimler ve güncel gelişmelerle ilgili kendileriyle fikir alışverişinde bulundu. 


  
'SAMSUN FIRSATLAR KENTİ'

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Murat İkiz, Samsun'un Karadeniz'in en büyük ili olduğunu belirterek, “Samsun havayolu, denizyolu ve karayolu ulaşımında geçiş güzergahında yer alması ve jeopolitik bir il olması nedeniyle önemli bir kent. Bizde bunun farkında ve bilincindeyiz. Kalkınma hamlelerimiz arasında Samsun’un bu jeopolitik yapısını dikkate alarak, kentimizin daha da gelişmesi için çalışmalar yaparak projelerimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Gelişen ve büyüyen ülkemize hizmet etmek ve katkı sunmak, bunu yaparken bir taraftan da Samsun’umuzu kalkındırmak için çalışacağım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın göstermiş olduğu hedeflere ulaşmak ve davamıza hizmet için adayım” dedi.

Nazım AKPINAR