AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş:19 Mayıs dönüm noktası

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş, 19 Mayıs mesajında "19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun'dan başlatılan bağımsızlık mücadelesi, bizim tarihimizin de en önemli dönüm noktalarındandır "dedi. 

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

 Köktaş, "Sevgili Gençler; Cumhuriyetin sağladığı kazanımların bilincinde olarak, Türkiye’nin uygarlık yolunda durmadan ilerleyebilmesinin en büyük güvencesi ve teminatı sizlersiniz "dedi. 

ÖNEMLİ ADIMLAR ATILDI 

Köktaş, "Bizler, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz gençlere gereken tüm imkanları sağlamak, onları hayata hazırlamak adına son 20 yılda atılmamış tüm adımları attık, gerekli alt yapı çalışmalarını hazırlamaya gayret gösterdik, göstermeye de devam ediyoruz. Türkiye’nin kararlarında daha fazla söz sahibi olmaları ve vatanına, milletine, ahlaki değerlerine bağlı birer vatandaş olarak daha fazla inisiyatif almaları için gerekli düzenlemeler hayata geçirildi. İnanıyoruz ki, gençlerimiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, milli mücadele şuuruyla aziz vatanımızı canları pahasına koruyacak, sahip oldukları potansiyel ile ülkemizi muasır medeniyetlerin de üzerinde bir noktaya taşıyacak, belirlemiş olduğu hedeflerine ulaştıracaktır "ifadelerini kullandı.  Duygu EKER KAYA