AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli'ye  başarı diledi 

TAKİP ET

Bem Bir Sen Samsun Şubesi'ni ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Şube Başkanı Savaş Gayretli'ye başarılar diledi. 

Memur Sen ve bağlı sendikaların yeni hizmet binasını ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ile biraraya geldi. 

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve yönetim kurulu üyeleri ile biraraya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Gayretli’den sendikal faaliyetler hakkında bilgiler aldı. Gayretli ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Her zaman bizlerin yanında olan Milletvekilimiz Orhan Kırcalı beye teşekkür ederim” dedi.

'ÖNEMLİ ROLLER ÜSTLENİYORLAR' 

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ise, "Memur Sen’e bağlı Bem Bir Sen yerel idarelerde görevli memurlarımız adına önemli çalışmalara imza attığını biliyoruz. Memleketin hayrına olan her konuda Memursen ve ona bağlı sendikalar önemli roller üstleniyor. Bu sebeple takdir ve tebriklerimi iletiyorum” dedi.

İsmail AKDUMAN