AK Parti Samsun Milletvekili ve Adayı Yusuf Ziya Yılmaz: "Türkiye Yüzyılı'nı birlikte inşa edeceğiz"

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili ve Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, "Cumhurbaşkanımız ülkemiz için yüreğini ortaya koydu. Başkalarının hesaplarını biz bilmeyiz, bizim tek bir hesabımız var ülkemize, milletimize en iyi hizmet." dedi.

Vezirköprü, Ladik, Kavak, Tekkeköy ve Havza ilçelerinde programlar gerçekleştiren AK Parti Samsun Milletvekili ve adayı Yusuf Ziya Yılmaz, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi,  Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde destek istedi.

Mahallelerde kıraathane sohbetleri, esnaf ve ev ziyaretleri yapan Yılmaz, kirli siyasetin AK Parti ile sona ermesinin ardından büyük hizmet hamlesiyle ülkenin önünün açıldığını ifade etti.

İSTİKRAR SİZİN ELİNİZDE

Yusuf Ziya Yılmaz, "Türkiye Yüzyılı'nı birlikte inşa edeceğiz. Başkalarının hesaplarını biz bilmeyiz, bizim tek bir hesabımız var ülkemize, milletimize en iyi hizmet. Amacımız atılan güçlü Türkiye'nin temellerinin sağlamlaştırılması. Sağlanan güven ve istikrar ikliminin artarak devam etmesi halkımızın elinde" diye konuştu. Eser ve hizmet siyasetinin yok olmasına asla izin verilmeyeceğinin altını çizen Yılmaz, şöyle konuştu; "Halkımızın feraseti tüm düzeni bozar. Bizler üzerimizde ne kadar büyük bir yük ve vebal olduğunu bilerek hareket ediyoruz. 14 Mayıs, önemli bir dönüm noktası." 

 Selçuk KAYA

 

HAVZALI İKİZ AİLESİ 'ERDOĞAN' DEDİ

Havzalı İkiz ailesi, AK Parti Samsun Milletvekili ve adayı olan Yusuf Ziya Yılmaz’ı düzenlendikleri bir kahvaltı programı ile muhtarlar ve sivil toplum örgütlerini bir araya getirdi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, "İlçemiz için çalışıyoruz. İnşallah 14 Mayıs'ta kazanacağımız yeni bir zafer ile yolumuza daha güçlü devam edeceğiz" dedi.

Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ise, "Türkiye güçlü ve köklü bir devlettir. AK Parti hiç bir zaman ötekileştirme, ayrıştırma, kutuplaştırma taraftarı olmadı. Ülkemizi zayıflatmak, kaosa sürüklemek için çabalayanlar demokrasi yarışında halkımızdan en büyük cevabı alacaktır” diye konuştu.

Dursun İkiz de; "AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak, onun kutlu davasında yanında olduğumuz göstermek adına çalışmalara katkı vermek istedik" ifadelerini kullandı.