AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz: Bir sorun varsa çözecek AK Parti'dir

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Yılmaz, "Bir sorun varsa, bunu çözecek yine AK Parti iktidarıdır. Ülkemiz üzerinde karabulutlar estirmek isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz "dedi. 

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Çarşamba ilçe danışma meclisi toplantısına katıldı.
Çarşamba Öğretmenevi'nde gerçekleşen toplantıda teşkilat üyeleriyle bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.  

DURMA LÜKSÜMÜZ YOK 

"AK Parti'nin ortaya koyduğu hizmet seferberliğinde bir dakika bile durma lüksümüz yok." diyen Yılmaz, "Pandeminin de verdiği etkiyle ekonomik sorunlar dünya genelini etkisi altına aldı. Şuan ülkemizde de bazı ekonomik sorunlar görülmekte. Ama Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yürütülen çalışmalarla, halkımıza sağlanan büyük desteklerle etkisi en aza indirilmiştir. Hali hazırda ekonomik programlarda büyük bir başarı ortaya koyulmakta Türkiye’nin yatırım, istihdam, üretim, ihracat, cari fazla yoluyla büyüyerek dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmesi hedeflenmektedir. Alınan ekonomik hamlelerin neticelerini yakın zamanda hepimiz göreceğiz. Sorunlar yok mu, elbette var.  Bir sorun varsa, bunu çözecek yine AK Parti iktidarıdır. Ülkemiz üzerinde karabulutlar estirmek isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz.  Gün daha çok kenetlenme günüdür." dedi. N.Alper CABBAR