AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz'dan sağduyu çağrısı

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Yılmaz, Onur Anıtı'na yönelik alçak saldırıya tepki göstererek, sağduyu çağrısı yaptı. Yılmaz, "Sağduyumuzu her zaman korumamız, her bir vatandaşımız el ele, sımsıkı tutunmalıyız "dedi. 

Samsun Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleşen ilçe danışmada teşkilat üyeleriyle bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. 

KAOS İSTEYENLER VAR 

Ülkenin üzerinde karabulutlar estirmek isteyen, birlik ve beraberliğin kaybolması için uğraşan, kaos ortamı oluşturmak isteyen, hassasiyetler, değerler üzerinden saldırmaya çalışan zihniyetlerle her zaman mücadelenin süreceğinin altını çizen Yılmaz, "Ne yazık ki, geçtiğimiz günlerde Onur Anıtı'na yapılan hain saldırı menfur örneklerden biridir. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk hepimizin ortak değeridir. Onun mirasına, aziz hatırasına bu zamana kadar sahip çıktık, bundan sonrada çıkmaya devam edeceğiz. Değerlerimize saldırarak huzurumuzu, birliğimizi, kardeşliğimizi bozmak isteyenlere asla fırsat vermemeliyiz. Sağduyumuzu her zaman korumamız, her bir vatandaşımız el ele, sımsıkı tutunmalıyız. O zaman kirli emelleri olanlar kaybeder, kazanan Türkiye olur" dedi.  Nazım AKPINAR