AK Parti Samsun'dan Sedef Kabaş'a suç duyurusu

TAKİP ET

AK Parti Samsun İl Teşkilatı, AK Parti  Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ifadeleri sebebiyle Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu.  

Partililerle birlikte Samsun Adliyesi'ne giden AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu,  suç duyurusunda bulunduktan sonra basın mensuplarına açıklama yaptı. Başkan Aksu, Türkiye genelinde AK Parti teşkilatları ile birlikte aynı anda suç duyurusunda bulunduklarını hatırlattı. 

KONUKLAR SESSİZ KALDI 

AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, "14 Ocak’ta, Uğur Dündar'ın moderatörlüğündeki programa CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve sözde gazeteci Sedef Kabaş konuk olmuştur. Bu programda Kabaş, AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bu defa hiçbir şekilde tahammülü mümkün olmayan ağır bir hakarette bulunmuştur. Daha öncesinde değişik zamanlarda ağır hakaretlerde bulunmuş program konukları da bu hakarete sessiz kalarak ortak olmuşlardır. Bu ülkeye hizmet etmekten başka derdi ve tasası olmayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret etmek kimsenin haddi değildir. Cumhurbaşkanımızı hedef alan bu çirkinliği, anti demokratik ve faşizan sözleri şiddetle kınıyoruz "dedi. 

AK Parti Samsun İl Teşkilatı, AK Parti  Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ifadeleri sebebiyle Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu. Nazım AKPINAR