AK Parti SBB Başkan Adayı Halit Doğan'dan Rekor Oy Beklentisi: "31 Mart Seçimlerinde Cumhur İttifakı Zaferle Sonuçlanacak"

TAKİP ET

AK Parti SBB Başkan Adayı Halit Doğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, rekor oy beklediğini hatırlatarak, "31 Mart seçimlerini rekor bir oy alarak zaferle taçlandıracağız' dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB) Başkan Adayı Halit Doğan, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçiminde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun’dan en yüksek oy oranını beklediğini hatırlatarak iddialı mesajlar verdi. 

Doğan, "17 ilçemiz 1251 mahallemizle ‘daha hızlı, daha güçlü, daha ileri Samsun’ hedefimize hep birlikte ulaşacağız. 31 Mart seçimlerini, Cumhur İttifakımızın zaferiyle taçlandıracağız. Samsun olarak Cumhurbaşkanımızı yanıltmayacağımıza eminim” dedi. 

'SAMSUN VEFASINI GÖSTERECEKTİR'

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Samsun’dan rekor bir oy beklediğini vurgulayan Doğan, “Cumhurbaşkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimi açıklarken, ‘Sadece Samsun’un belediye başkanı adayı olarak değil, en çok oy alacak aday’ olarak beni seçtiklerini ifade etmişlerdi. Hem çok büyük bir gurur hem de çok büyük bir sorumluluk. Bu sorumluluğun bilinciyle hareket ediyoruz. Samsun’umuz Cumhurbaşkanımıza her zaman vefasını göstermiştir. 31 Mart yerel seçimlerinde de hemşehrilerimizin aynı teveccühü göstereceklerine inancım tam. Samsun’umuz 17 ilçemizin tamamıyla bizi yalnız bırakmayacak, Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’a bizi mahcup etmeyecektir. Biz de hemşehrilerimizi mahcup etmeyecek, Samsun’umuz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Biz bir ahenk ile bu şehri daha ileri taşımaya söz verdik. Sen, ben, o demeden, biz Samsun'uz bilinciyle hareket edecek her alanda daha hızlı, daha güçlü ve daha ileri olacağız”  dedi.

samsun haber ak parti recep tayyip erdoğan yerel seçim