AK Parti SBB Başkan Adayı Halit Doğan: Samsun'a 'Kongre ve Kültür Merkezi'

TAKİP ET

AK Parti SBB Başkan Adayı Halit Doğan, ulusal ve uluslararası birçok toplantı, konferans, konser ve etkinliğe ev sahipliği yapacak olan 'Kongre ve Kültür Merkezi' projesini anlattı

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Samsun'a günümüz koşullarına uygun, modern ve çok kapsamlı bir Kongre ve Kültür Merkezi kazandıracaklarını belirtti.

Halit Doğan, "Bugün ki şartlarda Samsun'daki en büyük salonumuz maalesef 600 kişilik. Bizim yapacağımız Kongre ve Kültür Merkezi'nde 2 bin 122 kişilik büyük salon, 758 kişilik küçük salon, 2 bin 250 kişilik balo salonu ve 90 kişilik oda tiyatrosu ve diğer donatı alanları olacak. Kongre ve Kültür Merkezi ile şehrimizin sosyal ve kültürel hayatının zenginleşmesine katkı sunacağız" dedi.

OMÜ'YE YAPILACAK

SBB Başkan Adayı Halit Doğan, "Samsun'da Türkiye'nin sayılı Devlet Opera ve Balesi yer alıyor. Sanata ve kültürel etkinlikleri seviyoruz, takip ediyoruz. Salon yetersizliği ihtiyacını gideceğiz. Kongre ve Kültür Merkezi'ni kentin önemli lokasyonlarından biri olan OMÜ Kampüsü'nde inşa etmeyi planlıyoruz. Bu proje hayata geçtiğinde Samsun; ulusal ve uluslararası birçok kongreye ev sahipliği yapacak" ifadelerini kullandı.

AK Parti SBB Başkan Adayı Halit Doğan, Samsun'a günümüz koşullarına uygun, modern ve çok kapsamlı bir Kongre ve Kültür Merkezi kazandıracaklarını belirtti.

samsun AK Parti SBB Başkan Adayı Halit Doğan Samsuna Kongre ve Kültür Merkezi yeni projeler yerel seçim siyaset samsun haber gündem haber