AK Parti SBB Başkan Adayı Halit Doğan: 'Samsun'da örnek hizmetler yapılacak'

TAKİP ET

AK Parti SBB Başkan Adayı Halit Doğan, Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ile Tekkeköy'de vatandaşlarla buluştu. Doğan, "Ulaşımda, kent sağlığında, turizmde, sosyal belediyecilikte örnek olacak hizmetler üreteceğiz "dedi. 

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi (SBB) Başkan Adayı Halit Doğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile birlikte Tekkeköy’de vatandaşlarla buluştu. 

Samsun’a bir ahenk içerisinde 17 ilçenin tamamıyla el ele vererek hizmet edeceklerini belirten AK Parti SBB Başkan Adayı Doğan, “Samsun’umuz kararını verdi. Cumhur İttifakı diyor” dedi. 

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB) Başkan Adayı Halit Doğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile birlikte Tekkeköy’de vatandaşlarla buluştu. 

'SÖZ VERİYORUZ'

AK Parti SBB Başkan Adayı Halit Doğan şöyle devam etti; "İnsan odaklı projelerimizle vatandaşlarımızın her anında hep yanlarında olan bir yaklaşımla hareket ettik. Bundan sonra da aynı yaklaşımla şehrimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Daha hızlı, daha güçlü, daha ileri Samsun sözü veriyoruz. Bunu sadece sözde kalacak bir ifade olarak söylemiyorum. Ulaşımda, kent sağlığında, turizmde, sosyal belediyecilikte örnek olacak hizmetler üretecek; şehrimiz için, hemşehrilerimiz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Bizler 31 Mart’a giden bu süreçte kendimizi hemşehrilerimize emanet ediyoruz. Birlikte el ele vererek, her alanda ileri giden, çağa ayak uyduran bir Samsun sözü veriyoruz” ifadelerini kullandı.

samsun samsun haber siyaset gündem haber yerel seçim halit doğan çiğdem karaaslan tekkeköy