AK Parti SBB Başkan Adayı Halit Doğan: Samsunsporumuza canımız feda

TAKİP ET

AK Parti SBB Başkan Adayı Av. Halit Doğan, 'Kırmızı-Beyazlı sevdamız Samsunspor'umuz için ne söylesek ne yapsak az. Bizim, Samsun'umuzu da Samsunspor'umuza da canımız feda" dedi.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti SBB Başkan Adayı Av. Halit Doğan, açıklamasında Samsunspor ve taraftarlar için yapacağı çalışmaları açıkladı.

KURULUŞA ÖZEL ETKİNLİKLER

Samsunspor'un kuruluş tarihine özel etkinlikler yapacaklarını belirten Doğan, "Göğsünde Atatürklü armayı taşımanın gururuyla göreve geldiğimizde, Samsunspor’umuzun kuruluş yıl dönümüne özel etkinlikler düzenleyecek ve geleneksel hale getireceğiz" dedi.  

İHTİYACA GÖRE TASARLANACAK

'Kırmızı-Beyazlı sevdamız Samsunspor’umuz için ne söylesek ne yapsak az" diyen Doğan, "Bizim Samsun’umuza da Samsunspor’umuza da canımız feda. Samsunspor’umuzun ve sportif tarihimizin anlatıldığı bir müzeyi hayata geçireceğiz. Maç günü tramvay seferlerimizi ücretsiz hale getireceğiz. Stat çevresindeki yolları araç ve seyirci giriş-çıkış alanlarını ve otoparkları ihtiyaçlara göre yeniden tasarlayacağız" ifadelerini kullandı.

halit doğan ak parti samsunspor yerel seçim siyaset samsun haber futbol